Szobafestés, mázolás, tapétázás

Szolgáltatásaim


Teljes körű szolgáltatást nyújtok kültéri és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében. Legyen az szobafestés, mázolás, tapétázás, homlokzatfestés, lakásfestés. Vállalom falak, ajtók és ablakkeretek renoválását, festését. Továbbá gipszkarton álmennyezetek, gipszkarton válaszfalak és előtétfalak kialakításával is foglalkozom.
Kisebb ezermester munkák elvégzését is vállalom a festés mellet, hogy ne kelljen másik szakembert hívnia. Ezek lehetnek akár villanyszerelés, égő csere, lámpatest csere, zár csere, karnisok felfúrása stb...
Igény szerint bármilyen különleges anyag használata.
Ugye milyen egyszerűnek hangzik? Amennyiben ilyen tervei vannak, ne keressen tovább, már meg is találta az Ön számára megfelelő szakembert!

Tekintse meg eddigi munkáimat a képgalériában és hívjon bizalommal. Budapesten és vonzáskörzetében (Budakeszi, Biatorbágy, Budajenő, Budaörs, Diósd, Érd, Etyek, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisszentiván, Pusztazámor, Solymár, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék, stp...) végzek munkákat.
Egyéni megállapodás alapján azonban vidéken és külföldön is vállalok megrendeléseket.Ha egy szép lakásban szeretne élni, akkor hívjon bátran!

Elérhetőségem

Bízom benne, hogy hamarosan elégedett ügyfeleim közt üdvözölhetem!